Hos bois

Inloggning

Våra kontor

Våra tjänster

Team Building

Team Building med DISC analys

Team building med DISC-analysen kan verkligen hjälpa er att ta kommunikationen på jobbet ännu längre. Genom att förstå varje medarbetares kommunikationsstil, kan ni anpassa tillvägagångssättet efter deras behov och få alla att känna sig mer motiverade.

Förbättra kommunikationen på arbetsplatsen

Överväg att använda DISC-analysen för att skapa en smidig och effektiv kommunikationsplan för din arbetsplats

team building med DISC

team building med DISC Färger, Idioter och Jag. Tro på framgång
team building med DISC

Var tydlig och klar

Var tydlig och klar: Oavsett om du skickar ett Slack-meddelande, skriver ett e-postmeddelande eller ger ett spontant svar, ska du försöka kommunicera ditt budskap tydligt. Detta hjälper till att undvika missförstånd, skapa förvirring eller till och med oavsiktligt såra någons känslor

Engagerat ledarskap och tydlig vision

Internkommunikation är ledarskapets verktyg för att förverkliga strategier och visioner.

team building med DISC

Lös konflikter istället för att skapa dem

Anledningen till att ni kommunicerar är att lösa ett problem eller skapa ett effektivt samarbete kring ett projekt eller en uppgift. Bra arbetsplatskommunikation kan vara att man tar upp blockeringar eller ger feedback – men var noga med att målet alltid är att ni ska förbättra situationen

En arbetsplats där alla känner sig hörda

En arbetsplats där alla känner sig hörda och förstådda är viktigt för framgång. DISC-analys kan hjälpa dig att förbättra kommunikationen och produktiviteten. Genom att använda varje persons styrkor kan skapa en kultur där alla kan växa och bidra till det gemensamma målet. Håll fast vid detta och du kommer att se bra resultat!

Börja med ett seminarie

Vårt seminarium om DISC-personlighetstyperna är en utmärkt möjlighet att lära sig mer om hur man kan förbättra kommunikationen och samarbetet på arbetsplatsen. Under seminariet kommer ni att få en djupdykning i de fyra huvudsakliga personlighetstyperna – blå, grön, gul och röd – och hur de kommunicerar med varandra.

Vi kommer att utforska de unika egenskaperna hos varje personlighetstyp och hur man kan dra nytta av dessa egenskaper för att skapa en mer harmonisk och effektiv arbetsmiljö.

Seminariet är utformat för att vara interaktivt och engagerande, så att ni kan lära er genom att göra.

Vi kommer att använda en mängd olika verktyg och tekniker för att hjälpa dig att förstå DISC-personlighetstyperna på ett djupare plan.

Boka nu för att ta del av denna fantastiska möjlighet att förbättra er kommunikation och samarbete på arbetsplatsen!

Bois Matson

Kontakta oss!

Vi svarar normalt inom ett par timmar. För att säkerställa att vi kan hjälpa dig på bästa sätt, vänligen fyll i alla obligatoriska fält markerade med stjärna (*).

Tack för att du kontaktar oss! 😊

Huvudkontor Hos Bois AB

Blokgatan 12
653 41 Karlstad